Northeastern University

Curry Hall Corridor and Student Reception Desk

Acella Construction managed interior renovation:

  • 4,000 s/f new hallway designed to spatially connect Ell Hall and Curry as part comprehensive refresh of finishes, furniture, materials and graphics for Curry Student Center’s 50th birthday.
  • Modifications to existing MEFP systems, new ceilings with unique custom soffit/cove detail, Mohawk plank carpet tile.
  • New multi-function information desk for student groups, campus information and business center. Custom millwork with faceted Corian panels and recessed linear LED fixtures.
  • Ten-week summer renovation coordinated in the heart of student activity on a busy urban campus.

2016-049

Boston, MA

Architect:
designLAB architects, inc.

Printable PDF Version
Click HERE